Visszatérítések

14 napig indok nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ez esetben a teljes összeget egy általad megadott bankszámla számra utaljuk vissza. A csomag visszajuttatásának költsége viszont téged terhel. Kérjük vedd figyelembe, hogy a terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában tudjuk visszavenni. Megtakarított, csomagolás nélküli, az eredetivel összeegyeztethetetlen állapottal rendelkező terméket nem áll módunkban sem cserélni, sem visszavásárolni.

Abban az esetben ha szeretnéd a termékeket kicserélni vagy visszatéríteni, tudnod kell:

1. A visszaszállított termékeknek ugyan abban az állapotukban kell lenniük mint amikor kézhez vetted őket.

2. Higiéniai okokból a fehérneműk egy védőeszközzel vannak ellátva, amely megakadályozza felpróbálásukat vagy használatukat. Ha ilyen     típusú terméket szeretné visszatéríteni, akkor nélkülözhetetlen, hogy a termék megőrizze a címkéjét és a védőeszközt.

3. A visszatérített csomag kézhezvétele után leellenőrizzük a termékek állapotát és ha szükséges kicseréljük a méretet vagy visszafizetjük a visszaszolgált termékek összegét. Ne feledd, ha postai úton szolgáltatod vissza a termékeket a Dirtytalk.hu semmi esetre sem fizeti a visszatérítési költségeket és nem fogadja el az utánvétellel postázott csomagokat.

4. A visszafizetési határidő 3 és 12 munkanap között mozog, attól a naptól kezdve, amikor megérkezik a visszatérített csomag a raktárunkba. A visszatérített termékek leellenőrzése után tájékoztatást kapsz e-mailben. A visszatérített termékek összegének a visszafizetése mindig átutalással történik.

5.  Utánvétellel fizettél a megrendelésért? Ha a megrendelést utánvétellel fizetted, kapcsolatba kell lépned Dirtytalk.hu-val, hogy megadd a számlaszámod és a rendelésszámot, ahová szeretné, hogy visszafizessük a visszaszolgált termékek összegét.  Amint megkapjuk a szükséges adatokat, elvégezzük a visszatérítési tranzakciót. A számlaszámnak ugyan abban az országban kell lennie, mint ahová kiszállítottuk a csomagot.Abban az esetben, ha a Dirtytalk a tévedésből küldött nem megrendelt terméket, vagy a megrendelt termékeknek hibás a minősége, a hiba vagy a rossz minőség leellenőrzése után, Dirtytalk visszafizeti a termék összegét és az oda-vissza szállítási költség részét.