“Diszkrét csomagolás!”

Nos, mi valóban odafigyelünk arra, hogy megfelelő minőségű csomagolást és annak tartalmának teljes diszkréciót biztosítsunk, de vannak olyan esetek ahol a cégeknek nem érdekünk figyelmet fordítani erre. Van két remek történetünk ilyen esetekről:

Utoljára rendeltem “olcsó” webshoptól…..

Elöljáróban annyit Rólam, hogy elvált nő vagyok, élem felszabadult életem, de a napokban már nagyon ki voltam. Rátaláltam a neten egy tök jó “örömszerzőre” és kicsit kutakodva, találtam is egy olcsó webshopot. Gondoltam, mit veszíthetek, megrendelem. 2 nap múlva meg is érkezett a csomag. Azt hiszem ez volt az utolsó alkalom, hogy valami olcsó lótifuti webshopról rendeltem.  A házvezető nő vette át a csomagot. A levelekkel együtt az asztalon várt, nem túl diszkrét csomagolásban. Gondolhatjátok, mennyire volt kínos amikor beléptem és kb így várt rám:
(az én esetemben enyhén átlátszó papír boríték volt amiben teljes egészében kivehető volt a formája)

Dirtytalk.hu - Prémium Szexshop - Exclusive as f!ck!

Amikor félresikerül egy jól megtervezett szivatás…

Rendeltem magamnak egy jó minőségű mű vaginát amit az egyik haverom ajánlott. Azt mondta teljesen diszkréten kapta meg a csomagot. A munkahelyére rendelte be és mintha csak egy alkatrészt rendelt volna. Nem mondtam el neki, de később rendeltem egyet én is, és ez volt az utolsó alkalom, hogy bármit is a munkahelyre rendeltem. Ugyanis….
A rákövetkező napon a kollégák szóltak, hogy kaptam egy csomagot de elég furán néz ki és kiváncsiskodva kérdezték, hogy ne haragudjak meg de még is mit rendeltem. Mondtam nekik, hogy várok egy csomagot de az majd csak a későbbre fog megérkezni. De noszogattak, hogy jöjjek mert átvették helyettem és kint vár az előtérben a csomag és nézzem már meg mert ilyet nem illik munkahelyre rendelni.
Nos, itt egy picit már kezdtem izgulni, de hát gondoltam magamban csak nem lehet a szexshopos rendelésem..?
Kimentem a kollégáimmal az előtérhez és ez a látvány fogadott:

Dirtytalk.hu - Prémium Szexshop - Exclusive as f!ck!

Mondanom sem kellett, teljesen levert a víz és köpni nyelni nem tudtam. természetesen a kollégáim üvöltve röhögtek én meg csak álltam és értetlenkedtem.
“Dehát mi? meg hogy ? de mi??…..
A kollégáim már sírva röhögtek.
Úgy felhúztam magam egy pillanatra, hogy kicsúszott a számon, hogy “Soha többe nem fogok szexshop-ból rendelni!”

Ekkor hirtelen mindenki elnémult és Dénes kollégám kérdezősködött, hogy ezt, hogy értem?
Kifejtettem nekik, hogy rendeltem ezt-azt, de nem jót hoztak ki és ez ráadásul felháborító, hogy így van csomagolva….

Ekkor már tényleg mindenki elkezdett sírni a nevetéstől rajtam kívül és nagy nehezen a kollégám a könnyeivel küszködve csak annyit mondott, hogy ..Tomi…Április 1.-je van …..

Mondanom sem kell többet milyen volt az azt követő délután amikor ténylegesen megjött az “igazi” diszkrét csomag amiről már mindenki tudta, hogy mi lehet az…..

Nálunk ilyenek miatt nem kell aggódnod! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük