CSOMAGALÁSRÓL

Diszkrét csomagolást biztosítunk minden megrendelésnél. A csomagolás külleme nem utal sem a rendelés tartalmára sem a csomag feladójára. Teljes mértékben diszkrét. Hétköznapi papírboltban kapható dobozt vagy nagyobb méretű levélborítékot képzelj el.

SZÁLLÍTÁSRÓL

  • Rendeléseidet nyomon tudod követni ha regisztrált felhasználó vagy.
  • Gyors és olcsó szállítást igyekeztünk biztosítani Neked!
  • 20000 Ft feletti megrendelést ingyenesen szállítunk házhoz az ország területén.
  • Az adataidat teljes mértékben bizalmasan kezeljük.

A rendelkezésünkre bocsátott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személy részére nem adjuk ki, kizárólagosan a rendelés feldolgozásához és nyilvántartásához használjuk fel.

Szállítási módok

Házhoz Szállítás Futárszolgálattal

Bruttó 20000 Ft feletti normál méretű megrendelést ingyenesen szállítunk házhoz az ország területén szerződött futárszolgálataink segítségével.

A bruttó  20000 Ft alatti rendelések kiszállításának díja (amennyiben nem nagyméretű csomag) bruttó 1990 Ft.

PostaPont

Bruttó  20000 Ft feletti megrendelésed díjmentesen átveheted országszerte több mint 2550 postán, 125 MOL kúton, 115 Coop PostaPonton és 50 Csomagautomatából!
A bruttó  20000 Ft alatti rendelések kiszállításának díja egységesen bruttó 1990 Ft.

Fizetési módok: banki átutalás, bankkártyás fizetés, egyes PostaPontokon történő fizetés esetén készpénz illetve bankártya.

Fizetés a helyszínen: Csomagautomatánál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, MOL- COOP Postapontokon és postákon készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz.

Bővebben…

FOXPOST

Bruttó  20000 Ft feletti megrendelésed díjmentesen átveheted a Foxpost Csomagautomatáiból!
A bruttó  20000 Ft alatti rendelések kiszállításának díja egységesen bruttó 1990 Ft.

Fizetési módok: banki átutalás, utánvét vagy az oldalunk-on Barion segítségével (bankártya).

Fizetés a helyszínen: Csomagautomatánál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Bővebben…

Fizetési módok

Fizetés Készpénzben

Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.

2018. augusztus 1-jétől a 20000 Ft alatti, utánvétes (futárnál, átvételkor készpénzben fizetendő) fizetési móddal kért házhoz szállítás esetén bruttó 390 Ft-ot számítunk fel utánvét költségeként. A rendeléskor azonnal ki nem fizetett vételár esetén, mi mindaddig meghitelezzük Számodra a termékek és szolgáltatások díját, míg a csomagot át nem veszed és ki nem fizeted, akár ott a helyszínen történő tartalom ellenőrzés mellett, ami egy plusz ellenőrzési pont, biztosíték számodra. Éppen ezért az utánvét kezelési költség csak utánvétes fizetési mód esetén jelenik meg.

Fizetés Banki Átutalással

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus visszaigazolást küldünk, melyen megtalálod a rendelés és az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámla számunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetned. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy mindenképpen jegyezd fel.

BARION Online Fizetéssel

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Bővebben…

Tájékoztató

1. Ön a megrendeléskor jogosult megjelölni a fizetés módját, amely banki átutalás, online fizetés illetve utánvétes vásárlás (készpénz) lehet (ez utóbbi legfeljebb bruttó 100 000 Ft értékig).
2. Házhozszállítással történő kézbesítés esetén a termék ellenértékén felül az esetleges szállítási díj is kiszámlázásra kerül. A szállítási díj Magyarország területén belül ingyenes.
3. A számlát kiszállításkor a megrendelt termékkel egyidejűleg kézbesítjük.
4. Banki átutalás fizetési mód megjelölése esetén:
Amennyiben a termék vételára és szállítási díja átutalással előre kerül kifizetésre, csak a (esetleges szállítási díjjal növelt) vételárnak bankszámlánkon történt jóváírását követően indítjuk el a termék kiszállítását.
a) Az átutaláskor pedig a közleményben tüntesse fel a rendelési számot. Amint a rendelési összeg bankszámlánkra jóváírásra került, a megrendelt termékeket a Szállító kiszállítja Önnek.
b) Amennyiben a megrendelt termék(ek) vagy termékek egy része a központi raktárkészletből nem érhető(k) el – erről Ön emailben kap tájékoztatást – akkor Önnek lehetősége van megrendelését módosítani vagy lemondani. Amennyiben nem kíván az eredeti megrendelésen módosítani, akkor a termék(ek) beérkezéséről telefonon vagy emailben értesítjük Önt.
5. Online fizetési mód megjelölése esetén: Az online fizetés a Barion fizetési rendszerén keresztül történik. A fizetéshez meg kell adnia bankkártyája számát és adatait, a fizetést a bank rendszere teljesíti. Ez azt jelenti, hogy a fizetés biztonságát az Barion garantálja.
6. Utánvétes fizetési mód megjelölése esetén:
Utánvéttel történt megrendelés esetén Ön a termék vételárát és a szállítási díjat a kézbesítéskor készpénzben vagy bankkártyával fizeti meg a Szállítónak.
A Szállító mindaddig nem köteles a megrendelt terméket átadni, amíg Ön a megrendelt termék vételárát és szállítási díját ki nem fizette.
a) Amennyiben a megrendelt termék(ek) a központi raktárkészletből elérhető(ek) úgy a megrendelt terméket a Szállító kiszállítja az Ön által megjelölt szállítási címre. A kiszállítás időpontját és az Ön által fizetendő összeget (megrendelt termékek bruttó vételára + az esetleges szállítási költség) a rendelését visszaigazoló email tartalmazza.
b) Amennyiben a megrendelt termék(ek) a központi raktárkészletből nem érhető(k) el – erről Ön emailben kap tájékoztatást – akkor Önnek lehetősége van megrendelését módosítani. Amennyiben nem kíván az eredeti megrendelésen módosítani, akkor a termék(ek) beérkezéséről telefonon vagy emailben értesítjük. A termék(ek) beérkezését követően – telefonon vagy emailben egyeztetett időpontban – kiszállításra kerülnek.
7. Amennyiben a Szállítási értesítőben megjelölt kiszállítási időt pontosítani vagy módosítani szeretné, úgy a Szállító ügyfélszolgálatával kell a kapcsolatot felvennie. A kiszállítás módosításához szüksége lesz a csomagszám megjelölésére, melyről ügyfélkapcsolati munkatársunktól (telefonszám: (06) 20 444-5411, email: info@dirtytalk.hu) tud tájékoztatást kérni.
9.1. Ingyenes szállítás: Minden rendelés esetén a házhozszállítás ingyenes 11990 Ft összértéket meghaladva.
9.2. Szállítási díjak: Szállítási költség Magyarországon belül: 11990 Ft összértéket meghaladva díjmentes, az alatt szállítási módtól függ az értéke.
10. Az Áruházban megrendelt termékek kiszállítását kizárólag Magyarország területén vállaljuk. A termékek Magyarország határain kívül történő kiszállítása nem lehetséges, a határon túlra történő megrendelés esetén a megrendelést jogosultak vagyunk törölni, egyidejűleg Önt emailben tájékoztatjuk a megrendelés törléséről. Az ezzel kapcsolatban esetlegesen felmerülő problémákért nem vállalunk felelősséget.
11. A kiszállítást megelőzően a szállítási értesítőben, telefonon vagy e-mailben egyeztetjük Önnel a kiszállítás időpontját. Az Ön felelőssége gondoskodni arról, hogy az egyeztetett időszakban a csomag átvételét biztosítsa.
12. Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről emailben vagy telefonon értesítjük Önt. Az ismételt kiszállításért a Szállító külön szállítási díjat jogosult felszámítani.
13. A kiszállítás a megrendelésben megjelölt szállítási címre történik. Ön köteles kézbesítési címként olyan címet megadni, ahol a megrendelt termék átvételét biztosítani tudja. A pontatlanul vagy hibásan megadott kézbesítési címből eredő szállítási késedelemből, vagy a kézbesítés esetleges lehetetlenüléséből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
14. A Szállító elsődlegesen a rendelésben megadott személy részére kézbesíti a megrendelt terméket. Más személy részére csak abban az esetben jogosult a terméket kézbesíteni, ha teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással rendelkezik a csomag átvételére és a meghatalmazást a kézbesítéskor a szállító részére átadja. A szállító nem köteles a meghatalmazás valódiságát ellenőrizni.
15. Ön a csomag kézbesítésekor köteles a csomagot tételesen ellenőrizni, és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Hiánytalan kézbesítést tartalmazó átvételi elismervény esetén mennyiségi hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem fogadunk el.
16. Amennyiben Ön megtagadja a csomag átvételét, úgy köteles a kísérőokmányban feltüntetni az átvétel megtagadásának okát. Amennyiben nem jelöli meg a kézbesítéskor az átvétel megtagadásának okát, úgy a továbbiakban semmilyen, a termékkel vagy a megrendeléssel kapcsolatos reklamációt nem jogosult érvényesíteni. Az átvétel indoklás nélküli megtagadása esetén a szállítási költségek Önt terhelik.
17. Ön a csomag kézbesítésekor köteles ellenőrizni, hogy a számlában feltüntetett tételek a valóságban megegyeznek-e a megrendelt és kiszállított termékekkel. Probléma esetén kérjük 24 órán belül keresse Ügyfélszolgálatunkat a hiba elhárítása érdekében.