Mi is pontosan az a “Dirty Talk”?

Az esetek 99 százalékában nem vesszük jó néven ha illetlen szavakkal illetnek minket, viszont ha erre az ágyban kerül sor, izgató tud lenni.
A “dirty talk” kifejezés alatt azt értjük, amikor a pároddal szex előtt részletesen kifejtitek hogy ki-mit csinálna a másikkal, az izgalom fokozása érdekében.
Habár ebben nincs semmi mocskos, a szó szerinti értelmében, részletesen leíró nyelvezete miatt kapta ezt az elnevezést. Elég hatásos módja annak, hogy kifejezed mit akarsz az ágyban, talán még új dolgokat is kipróbálsz.

A Journal of Social and Personal Relationships folyóirat tanulmánya szerint azok akiknél fent áll szexuális kommunikáció hiánya, vagy a félelem annak kifejezésétől, hogy mit szeretnek vagy akarnak, kevésbé élvezik az együttléteket. Hogy ezt hogyan tudjátok megoldani? Beszéld meg a pároddal, hogy mit szeretnél! Eleinte kellemetlen lehet számodra, de az eredmény kárpótol majd.

Szóval a káromkodás az ágyban nem csak jó móka, de a szexuális életed minőségét is javítja.

Jessica Drake, pornó sztár, oktató és a Guide to Wicked Sex alapítója, szerint a mindennapi életben is hasznát vehetjük ennek a tudásnak. Ha valamiben a tanácsát kéred párodnak, és azt minél szexibben teszed, annál nagyobb az esélyed arra hogy zöld utat kapj.

Mi is pontosan az a “Dirty Talk”?

Mint például:

“Szereted ha odalent megérintelek?”

‘Ó, igen!”

“Hé édes, nem lenne izgató, ha felkennék egy arcpakolást neked?”

“Teljességgel kizárt, soha. Nein. “

Hogyan csináld:

A “dirty talk” nem jön mindenkinek természetesen. Igazából nagyon kínos tud lenni, ha kellemetlen számodra az, hogy káromkodj vagy elmond mit szeretsz az ágyban. De ez a képesség tanulható, több könyvet is írtak a témában, amelyek könnyen beszerezhetőek.

Tina Horn szakértő, aki tréningeket is tart azoknak, akik szeretnék fejleszteni magukat, szerint az első kérdés általában a “És hogyan csináljam úgy, hogy ne tűnjek totál dilisnek?” szokott lenni. Az ő véleménye szerint, a legjobb módja, ha ezekkel indítod el az izgató káromkodást: “Akarlak.” vagy “Imádom, amikor…” A partnerek szeretik tudni, hogy értékelik amit csinálnak. A szakértő még egy szószedetet is ad útra valónak, amit lehet gyakorolni az ágyban, ami tartalmazza ezeket, de nem csak ezekből áll: “elmenni” “dugni” “baszni” “szopni” “kemény” “nedves” “igen” “nem” “most” “lassabban” stb. Tedd össze őket és meglátod hány szexi kombinációt tudsz kitalálni.

Dan Savage, egy másik szakértő, szerint elég elmagyaráznod a partnerednek, hogy mi fogsz csinálni vele, vagy épp mit csinálsz vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük