Hihetetlen, de így is le lehet rázni a levakarhatatlan pasikat!

Még mielőtt rögtön ráveted magad a cikk közepére, biztos vagyok benne, hogy számtalanszor kaptál már olyan bókolást nőként aminek körülbelül a 90%-át semmilyen körülmények között nem kívántad volna. Sajnos a nők többségének bőven kijut egyfajta „igazi szőke herceg bók”.
Nos, ha legközelebb ismételten leszólít egy kedves úriember egy hasonlóan jó dumával mint a „Vállalkozó vagyok. Ma estére bevállallak! ”, és első felszólításra sem hátrál meg akkor le tudod úgy oltani, hogy köpni nyelni nem fog tudni, és garantáltan az inába száll a bátorsága. Jobb esetben kétszer is meg fogja gondolni, hogy egy nőnek mikor és mit fog mondani.

Tehát jöjjön (névtelenség érdekében legyen) „Lilla” rövid története:

Történt ugyanis, hogy a szokásos csajos péntek esténket a kedvenc pub-unkban töltöttük. Minden ment rendben mikor egy nem túl jóképű fiatalember esett nekem a bárpult mellé.
Mire így szólt:
– Figyi, nagyon jól nézel ki ennek örömére hadd hívjalak már meg egy italra.
Mire Én:
-Nem köszönöm, már van italom.
-Nah de most őszintén, hiszel a szerelem első látásában? Ha kell szívesen elmegyek előtted még egyszer.

Gondoltam magamba, nem csak, hogy egy sablonos szar csajozós dumával esik nekem de még ráadásul teljesen helytelenül is. Második felszólításnál is udvariasan jeleztem, hogy nem köszönöm, csak a barátnőimmel szeretnék lenni. Nem hátrált. Nem tudom, lehet biztatásnak vette azt a nyomatékosított mondatomat, hogy Köszönöm, de nem!
Majd megfogta a karomat. Azt hiszem itt durrant el egy picit az agyam, de mivel édesanyám úrihölgyet igyekezett faragni belőlem, így nem vághattam a fejéhez sem a bárszéket sem túlságosan illetlen szavakat. Így csak higgadtan belekezdtem a monológomba:

Figyi, ha átlagot számolok az idő alatt amióta eljárok szórakozni a barátnőimmel, legyen ez kb 5 év és 2-3 hetente, bulinként 4-5 hozzád hasonló kreatív emberrel akkor is a végeredmény kis híján 450-500 pasi igyekezett bepróbálkozni hasonlóan jó dumával mint a
„Ha hazáig követlek, befogadsz?”
meg a,
„Épp egy telefonkönyvet írok. Megadod a számod? ”
típusú elmés szövegekkel.

Szted nem unom, vagy nem hallottam már mindet? A nem az nem, köszönöm de további szép estét.
Majd visszafordultam az italomhoz majd a barátnőmhöz. Barátnőm kissé dermedt arckifejezéssel pislogott két nagyot, majd azt mondta:
– Mi a fa….!?!
A srác valamit dünnyögött majd csak annyit mondott, hogy „bocs” és elfordult. Azt hiszem sikerült kellően pragmatikusan fogalmaznom, hogy megértse.

Nos…

Ha jól látjuk a matek helyes, így minden elismerésünk !

5 év, 2 hetente mínusz pár ünnepi alkalom az évenként 23-26 buli, esetenként 2-6 „úriember” leszólítása az kb 230-575 alkalom.

Tény, hogy fárasztó lehet.

Ha szükséged van még pár hasonlóan kreatív visszaszólásra akkor összegyűjtöttük Neked:

Fiú: Nem találkoztunk már valahol?
Nő: De igen. Nővér vagyok a nemibeteggondozóban.

Fiú: Találkozhatunk majd valahol?
Nő: Nem, sajnos soha többé nem megyek el otthonról.

Fiú: Szabad ez a hely?
Nő: Igen, és az enyém is az lesz ha leülsz ide.

Fiú: Nálad vagy nálam?
Nő: Mindkettő. Te a tiédbe én az enyémbe.

Fiú: Elmennék érted a világ végére is!
Nő: Igen? Akkor mire vársz?

Ha van hasonló jó story-d amit szívesen megosztanál a nagyközönséggel, küld el nyugodtan név nélkül az info kukac dirtytalk pont hu -ra és tárgyként jelöld meg, hogy Dirtytalk Story 🙂 A legjobb sztoriknak ajándékcsomagot küldünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük