Kérdések & Válaszok

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Igen, természetesen, 14 napig indok nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ez esetben a teljes összeget egy általad megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza. A csomag visszajuttatásának költsége viszont téged terhel. Kérjük vedd figyelembe, hogy a terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában tudjuk visszavenni. Megtakarított, csomagolás nélküli, az eredetivel összeegyeztethetetlen állapottal rendelkező terméket nem áll módunkban sem cserélni, sem visszavásárolni.

Ha nem tudod átvenni, mert nem vagy otthon, értesítést kérsz, semmi probléma. Írd nekünk megjegyzésbe a rendelésnél, hogy keressenek mielőtt hozzák a csomagot, vagy amennyiben nem tartózkodsz otthon válaszd kényelmes átvételi lehetőségeinket, a csomagautomatát vagy csomag pontot.

Amennyiben a csomagot nem veszed át, úgy sajnos nem tudunk újabb utánvételes rendelést elfogadni Tőled, csak előre utalással tudsz fizetni.

Igen, természetesen, ehhez kérünk válaszd az utánvétes fizetési lehetőséget.

Több termék vásárlásánál a szállítási költséget egyszer számítjuk fel, tehát nem kell többet fizetni a megjelölt szállítási díjaknál. Figyeld akcióinkat, hiszen meg is tudod spórolni a szállítási költséget amennyiben az akcióban szereplő vásárlási összeg felett rendelsz. Ez esetben a szállítási díj 0 Ft is lehet.

Természetesen regisztráció nélkül is lehet vásárolni webáruházunkban, de célszerű regisztrálni, hogy ne kelljen minden alkalommal minden adatot újra megadnod, valamint regisztrált vásárlóink előbb értesülnek a kedvezményeinkről.

A vásárláshoz nem kötelező regisztrálni oldalunkra., viszont r regisztráció gyors és könnyű, valamint számos előnye van:

  • Követheted rendeléseid állapotát.
  • Letöltheted és kinyomtathatod meglévő számláidat.
  • Értékelheted a megvásárolt termékeket.
  • Különböző kedvezményekről előbb értesülsz.
  • Egyszerűbb lesz a későbbi rendelések leadása.

Sajnos nincsen. 🙁  Személyes vásárlásra vagy megtekintésre jelenleg sajnos nem tudunk lehetőséget nyújtani.

A legtöbb termékünk azonnal elérhető, de vannak olyanok, amiket nagykereskedő partnerünktől rendelünk meg. Ez hosszabb szállítási időt jelenthet, amit mindig jelzünk az adott termék oldalán.

Igen. Az oldalunkon szereplő árak tartalmazzák az általános forgalmi adót.

Kérdésed van, vagy nem találtad amit kerestél?

ÍRJ NEKÜNK BÁTRAN!

Az alábbi adatlap segítségével írd meg nekünk kérdésedet, észrevételedet,
vagy hívd a (06) 20 444-5411-es telefonszámot hétfőtől péntekig 10:00 és 16:00 között.

Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételek-ben foglaltakat és a Adatkezelési tájékoztató-t.