Hogy állnak a férfiak az orális szexhez?

Történt ugyanis, hogy a Superdrug Online Doctor készített egy széleskörű felmérés a témában, és elég érdekes dolgokra bukkantak. Például arra a kérdésre, hogy mennyire játszik fontos szerepet az orális szex a szexuális életben, a férfiak 35%-a igencsak fontosnak jelölte meg az eseményt, de a nők sem maradtak el messzire a maguk 26%-ával.

Mindenesetre a felmérésben volt egy igencsak trükkös kérdés is: méghozzá az, hogy mostantól kezdve életed végéig csupán egyetlen fajta szexben lenne részed mit választánál? Egy behatolással járó aktust vagy inkább egy torokra kapást? Nos, egészen megdöbbentő, de a megkérdezett férfiak 30%-a válaszolta, hogy inkább az orális szex örömeiből részesülne élete végéig.

Kezdjük az elejével 🙂

Miért fontos az orális szex a férfiak számára?

Valószínűleg te sem mondasz nemet egy kis orális kényeztetésre (ha férfi vagy), sőt! Ha lehet, minél többet szeretnél kapni belőle, hiszen hihetetlenül izgató amikor a partnered a szájával kényezteti a legintimebb testrészedet.

De vajon miért ilyen izgató ez férfi szemszögből?

Mert erősíti a férfiasságod. Vitának helye ebben a kérdésben nincs: a péniszed a férfiasságod fizikai megtestesülése, az identitásod kézzel fogható – és szájba vehető – bizonyítéka. Ezért érzed magad a világ császárának, ha a szerszámodon játszanak, és éled meg komoly elutasításként, ha visszautasítanak.
A hihetetlen vizuális élmény miatt: amikor látod, hogy a partnered szinte felfal és egyre mohóbban szívja-nyalja a péniszedet, attól egészen elveszted a fejed.
Ilyenkor teljesen passzív lehetsz: lekerül rólad a nő kielégítésének felelőssége, és csak el kell fogadnod a felkínált élvezetet.
Rólad szól minden: az orális szex az egyik legnagyobb ajándék, amit kaphatsz. Te döntöd el, hogy magadnak akarod az irányítást, vagy átengeded a partnerednek, hogy ő határozzon meg mindent: a tempót és a mélységet. Ráadásul közben akár még a haját is húzogathatod.
Intenzívebbnek érzed a gyönyört: előfordulhat, hogy a partnered szájában, vagy a mélytorok során szorosabbnak érzed a „fogást”, éppen ezért az orgazmus is érzékibb, mélyebb lesz.

Mennyi az annyi – avagy mennyiség vagy minőség?
Korábban készült egy másik kutatás is, ami azt vizsgálta, hogy mit változtatnánk meg szívesen a szexuális életünkön, ha tehetnénk. Természetesen ebben is kitértek az orális szexre és az a bizsergető eredmény jött ki, a válaszadók – férfiak és nők közösen – azt szeretnék, ha nőne az orális aktusaik száma.

Jelenleg ugyanis úgy áll a helyzet, hogy heti 2 alkalommal kerül sor a nyelvek játékára, azonban erre ennél jelentősen többször lenne szükség: évi legalább 120 alkalomra, vagy arra, hogy minimum 3 naponta legyen részük orális szexben.

Persze a gyakoriságnak nem szabad a minőség rovására menni: egyéni preferenciákhoz mérten a férfiak is inkább a fokozatosság elvét vallják, kisebb arányban nyilatkoztak úgy, hogy a visszafogott, lassúbb, vagy épp ellenkezőleg, a gyorsabb, vadat tempót szeretik.

Ami viszont fontos számukra:

  • a fogak mellőzése, vagy rendkívül finom használata,
  • a szemkontaktus,
  • a herezacskó kényeztetése,
  • a késleltetés,
  • a kezek használata,
  • és persze a megfelelő “síkosítás”.

Nyelni vagy nem nyelni – ez itt a kérdés, válaszoljatok!

Természetesen nem lehetett volna teljes a felmérés anélkül, hogy megkérdezzék: oké-oké, az orális szex népszerűségéhez már kétség sem férhet, de mi legyen a végtermékkel? Mennyire fontos a férfiaknak, hogy a nők lenyeljék az ondót?

Nos, elég meglepő eredmény született. Kezdjük rögtön azzal, hogy a férfiak általános véleménye az volt, hogy a nyelés még nem feltétele a jó orális szexnek. Hovatovább 50.7%-uk nyilatkozott úgy, hogy a számára végeredményben érdektelen, hogy a partnere lenyeli vagy épp kiköpi az ondót.

Ami viszont a nyelésnél sokkal fontosabbnak bizonyult, az a szemkontaktus: a férfiak 72%-a nyilatkozott úgy, hogy igényli, sőt egyenesen tovább szítja a vágyát, ha a szopás közben partnere szemébe nézhet, mivel ez fokozza számára az intimitást. Nem mellesleg az felajzza őket, ha azt látják a hölgyeken, hogy élvezettel ízlelgetik a szerszámukat, nemcsak ímmel-ámmal húzogatják rajta a szájukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük