Ezért népszerűek a felnőtt játékszerek!

A vibrátorok a szeretkezések egyik leggyakoribb kiegészítői közé sorolhatóak. Nem véletlenül: használatukkal gyakorlatilag 100%-ban garantált mindkét nem intenzív öröme. A szeretkezések során bevetett vibrátorok esetében érdemes inkább olyat választani, ami a csikló ingerlésére lett kifejlesztve, ugyanis annak ellenére, mit sugallnak a pornófilmek, csak kevés nő szereti, ha egyszerre élvezheti az anális és hüvelyi örömöt.
Persze vannak olyanok, akik egyenesen imádják az ilyesfajta kényeztetést, de az átlag számára sokkal inkább feszítő érzést okoz az ilyen aktus, főleg, ha a méretek kissé elnagyoltak.

Ha valami újdonságra vágytok a szeretkezések során, akkor az egyik legkézenfekvőbb megoldás lehet a vibrátor, vagy valamilyen más, hasonló funkcióval bíró eszköz használata. Ezek a kiegészítők rendkívüli mértékben színesíthetik, feldobhatják az együttléteket, megsokszorozhatják az összebújásokat, és persze az orgazmusokat is.
Köztudott, hogy a nő gyönyöre a férfi öröme is egyben, így ami a kedvesedet csúcsra juttatja, az egész biztosan boldoggá tesz téged is, akár közvetve, akár közvetlenül. Egy jól eltalált vibrátor, ami mindkettőtök ízlésének és igényeinek megfelel, hosszú évekre előre biztosíthatja, hogy ugyanakkora hévvel és kedvvel álljatok neki a szeretkezéseknek, mint egykoron.

A szexuális segédeszközök egyik legnagyobb hátránya éppen a tökéletességükben rejlik. Célzottan szeretnénk felhívni a figyelmedet rá, hogy egy vibrátortól tényleg függővé lehet válni.

Vásároljatok közösen!

Az amerikai Northwestern Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának professzora szerint az önkielégítés:
– Javítja a szexuális életet.
– Segít aludni.
– Csökkenti a szexuális feszültséget.
– Csökkenti a menstruációs fájdalmat.
– Stresszoldó hatású.
– Szexuálisan is karban tartja a testet.
– Nincsenek árnyoldalai.
– Jó önmagában is, De határozottan ajánlja minden nőnek a vibrátor beszerzését, mert jelentősen növeli a maszturbáció élvezeti értékét.

Bármelyikőtök is rukkoljon elő az ötlettel, a vásárlást, rendelést mindenképpen közösen bonyolítsátok le. Sajnos sok próbálkozás ott bukik el, hogy valamelyik fél megsértődik a kész műremek láttán.
A nőket és a férfiakat is egyaránt rosszul érintheti a méret, az sem szerencsés, ha túl nagy, és sokszor az is problémás, ha túl kicsi.

Amit tudunk ajánlani:

Csiklóizgató

A legtöbb nő a csikló ingerlésével képes eljutni a csúcsra, nem csoda hát, ha ez az eszköz az egyik legnépszerűbb. Többféle játékszer is van, ami kifejezetten ennek a testrésznek a kényeztetését szolgálja. Az egészen apró, vibrátoros kütyüktől kezdve a nagyobb méretű, ám részletesebben megtervezett darabokig.
Az olcsóbb, bugyiba rejthető, kisebb vibrátorok többnyire nem sok fokozatra állíthatók, de tökéletesen alkalmasak arra, hogy felfedezd, milyen mélységű és hosszú orgazmust érhetsz el csak és kizárólag a csikló ingerlésével.

Vibrátor

A vibrátor az örök klasszikus, nem véletlenül emlegetik a nők kedvenceként. Számos méretben és formában kapható, attól függően, hogy milyen célra szeretnéd használni, hiszen ezzel az egyetlen eszközzel célba veheted a csiklódat, a hüvelyedet, vagy azt is kipróbálhatod, mennyire érzékeny a G-pontod.

Műpénisz

Realisztikusabb külleme és kevésbé sokoldalú funkciói miatt ez a játékszer is inkább a magányos estékre ajánlott. A férfiak ugyanis nem kedvelik a kizárólag péniszpótlékként funkcionáló kütyüket, de, ha hosszabb időt töltesz külön a párodtól, pont emiatt jöhet jól. A vibrátorral ellentétben ezzel a kiegészítővel ráadásul túlzásba sem lehet vinni a játszadozást, és miközben a hüvelyedet izgatod vele, az ujjaiddal akár a csiklódat is simogathatod.

Masszírozó

Míg Amerikában ez volt az első, klasszikusnak számító játékszer, nálunk csak most kezd elterjedni. A masszírozó, bár funkcióját tekintve nem kifejezetten szexuális segédeszköz, a legtöbb tulajdonosnál hasonló célból kerül bevetésre, nem véletlen, hogy szexboltokban lehet vásárolni, nem pedig az elektronikai áruházakban. A rezgő fejjel ellátott testhez számos feltétet vásárolhatsz, mellyel vibrátorrá vagy éppen csiklóizgatóvá alakítható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük