A legjobb női maszturbációs pozíciók, amit a pornó filmekben nem láthatsz

Miért is ne …

via GIPHY

A pornó nem igazán a realitásáról hires. A nők hátravetett fejjel és széttárt lábakkal elégítik ki magukat, és el is élveznek pár perc dörzsölés és artikulátlan nyögés közepette. De a valóságban ez a pozíció nem szükséges ahhoz, hogy egy nő el tudjon élvezni. Annak, ami minden férfi fantáziájában él – amiből következtethető, hogy mennyi pornót nézünk – nem sok köze van ahhoz, ahogy egy nő kielégiti önnmagát a való életben. A legtöbb országban a nőket nem világosítják fel a maszturbálásról a szexuális felvilágosító órákon, így a legtöbben természetesen a pornófilmekből tanulják meg, hogy mi fán terem a saját magunk kényeztetése. Egy brit tanulmány szerint, ahol 10500 embert kérdeztek meg, kiderült hogy elenyésző részük szerzett tudomást az önkielégítésről a felvilágósító órák keretében. A pornófilmekben a nők megkoreografált mozdulatai főként a férfiak kiszolgálásáért vannak.  Inkább a látványra helyezik a hangsúlyt, mint a valódi élvezetre.

A legkedveltebb pozicíók az alábbiak, hogy ha fokozni szeretnéd az élvezeted:

Superwoman

Dirtytalk.hu - Prémium Szexshop - Exclusive as f!ck!

Csináld hason, ne a hátadon! Feküdj a hasadra és az egyik kezedet fűzd át magad alatt. Így a tested súlyával plusz nyomást tudsz gyakorolni a megfelelő helyekre.

 Összegömbölyödve

Ennek lényege, hogy akár oldalt fekve, akár háton fekve gömbölyödünk össze, könnyen hozzáférünk nemi szervünkhöz és ezekben a pozíciókban a szex játékok használata is könnyebb. Arra azért figyeljünk, hogy ha végeztünk, nyújtózzunk ki megfelelően és lazítsuk el magunkat!

„Falon táncolás”

Feküdjünk hátra az ágyon vagy a padlón, de közvetlenül a fal mellett. Állítsuk be derekunkat úgy, hogy a fenék a falnál legyen, a lábak pedig teljesen „másszanak a falra”, akár egy bicikliző pózban. Ez a maszturbációs póz (különböző változatokban) alkalmas a csípőmozgások felfedezéséhez, ahogyan a támasztó erő szerepét is megtapasztalhatjuk maszturbáció közben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük