5 dolog, amit nem mondtak el az anális szexről

Az anális szex a szexuális együttlétek olyan formája, amelynek megítélése igencsak szélsőséges eltéréseket mutat. Van, aki izgatónak tartja, és szívesen kipróbálná, mások meg hallani sem akarnak róla. A latin végbélnyílás szóból (anus) származtatjuk magát a kifejezést. Ha pontosak akarunk lenni, akkor az anális szex alatt nemcsak a végbélen keresztül történő közösülést értjük, hanem a végbélnyílásnak és környékének, mint erogén zónának az ingerlését is.

Nem minden pasi megy bele a hátsó játékba

Vannak hetero férfiak, akik könyörögnek a hátsó bejárat kinyitásáért a barátnőjüknek, és vannak akik hallani sem akarnak róla.
Minden embernek megvan az egyéni szexuális preferenciája, és amikor csak feltételezed, hogy biztos tetszeni fog neki, lehet hoppon maradsz. Mindenképpen meg kell beszélni ki, mit szeret.

A nők többsége élvezi az anális szexet

Legtöbben azt hiszik, hogy a nők többsége csak elviseli a párja kedvéért, de ez nem teljesen igaz. A legtöbb nő igen is élvezi, sőt számos tanulmány rámutatott, hogy a nők többségét foglalkoztatja az anális együttlét gondolata és a megkérdezettek több min 72%-kal már próbálkozott is valamilyen anális pozícióval vagy játékkal.

Azok, akik az análszex mellett érvelnek, általában arról szoktak beszámolni, hogy sokkal nagyobb élvezetet okoz nekik, mint a „hagyományos” együttlét. Teljesen más érzés, mint a hüvelyi behatolás, és sokaknak éppen ez a vonzó benne.

Srácok – Az anális behatolástól még nem lesztek „melegek”

Mindenkinek van végbélnyílása. Szóval, miért lenne az anális játék csak a melegek lehetősége?
Az ánusz környéke elég jó erogén zóna, így nem feltétlenül kell bármit is felhelyezni. Természetesen ez is ízlés dolga. Tudjuk, hogy a prosztata stimulálásának legjobb módja a végbélnyílás. (és ezért van ilyen hihetetlenül sok prosztata masszírozó a világon, amelyekből nálunk is megtalálod a legjobbakat).
Sok férfi a szexualitásuktól függetlenül  arról számolt be, hogy az anális izgatás által tapasztalt orgazmusok erősebbek.

Nők el tudnak élvezni az anális behatolástól is

A nőknek csak 20-30% -a tud elélvezni a pénisz-hüvelyi szextől. Így adott lehetőség, hogy egy olyan helyet is kényeztess ahol rengeteg idegvégződés található, és  van akinek sokkal erőteljesebb orgazmust tud okozni. Ez legyen akár pároddal együtt kísérletezve vagy valamilyen játékszerrel, vagy kézzel okozva.

Az anális behatolás nem fáj

Sokan jellemzik úgy, hogy először inkább kellemetlen mint fájdalmas amikor behatolnak, de kellő ellazulással és odafigyeléssel nagyon is kellemes élvezetet ad.
Az anális szex természetesen fájni is tud, ez kétségtelen. Éppen ezért utasítják el olyan sokan. A végbélnyílás ugyanis nem tágul, mint ahogy azt a hüvely teszi, és semmiképpen sem szexre tervezték. Ha tehát valaki nem készül fel rá (például kellő mennyiségű síkosítóval), akkor kellemetlen is tud lenni. (Ehhez ajánlani is tudjuk pár síkosítót itt.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük