3 egyedülálló “Sugar Daddy” történet.

A sugar daddyk és a sugar mommyk  jó egzisztenciával rendelkező, sikeres, urak és hölgyek. Leginkább arra vágynak, hogy előre lefektetett, megbeszélt problémától mentes kapcsolatban élhessenek. Így általában már a kapcsolat elején megegyezzenek a kapcsolat anyagi vonzatáról.

1. Egy szingli anyuka regisztrált egy igazi sugar-daddy kereső oldalra csak azért, hogy elindítsa saját vállalkozását.  2 millió dollárt sikerült össze szednie.

Amerika egyik legtalálékonyabb egyedülálló anyukája egy randi app segítségével találta meg induló vállalkozásához a pénzügyi befektetőt.

Ms DeFazio egy 2 millió dolláros csekket kapott valakitől a számtalan udvarlói közül akik a WhatsYourPrice.com nevű randi oldalon próbálták elnyerni kegyeit. DeFazio 2014-ben csatlakozott az oldalhoz mikor éppen anyagi nehézségekkel küszködve megoldást keresett, hogy eltarthassa 8 éves kisfiát. Ekkor döntötte el, hogy akcióra bocsájtja társaságát a fent említett oldalon, ahol a férfiak licitálhatnak a szép nőkkel eltöltött randikért.

Koktél szürcsölgetés és méreg drága éttermekben való randijai alatt elmesélte az aktuális udvarlójának ötletét, egy luxus taxi applikációt, ahol vonzó nők vezetik az autókat, Joiride fantázia névvel. A randik alatt szerzett tapasztalatait remekül felhasználta vállalkozása bővítéséhez.

DeFazio még nem találta meg az igazit, de legnagyobb sikere az volt, mikor megtalálta cége szponzorát. A névtelen úriember 2 millió dollárt fektetett be a nő vállalkozásába.

Szép volt Anyuci!

 

Forrás

2. Egy 24 éves munkanélküli férfi története, aki azon volt, hogy hogyan tudná finanszíroztatni saját luxuséletét egy Sugar-Daddy által.

Edward Oliver marketing diplomája megszerzése óta luxus életet él, köszönhetően egy gazdag, elvált sugar daddy-nek. A 24 éves Edward jelenleg munkanélküli, de már kifizette kocsija részleteit és diákhitelét is letörlesztette, miután megismerkedett egy 56 éves férfivel, kölcsönösen előnyös kapcsolatot kialakítva.

Egy interjúban elmagyarázta, hogy sokkal inkább szoros barátság fűzi az úrhoz, mint romantikus kapcsolat. Cserébe a férfi fizeti a lakhatását, nyaralásait és ruháit, de nem alszanak egy szobában.
Érzelmi szolgáltatásai mellett segíti partnerét annak ingatlanfejlesztési vállalkozásában is.

Friends with benefits?

Forrás

3. New York-i Sugar-Daddy egyetem, amely a vonzó nők számára segít a gazdag férfiakat találni és fordítva.

A Sugar Daddy Egyetem 2014-ben nyitotta meg kapuit azok előtt, akik szeretnének sugar baby-k lenni, vagy jobb sugar daddy-k. A New York-i székhelyű intézményt egy jól ismert sugar daddy vezeti, Alan Schneider, aki korábban már megalapította a legismertebb ismerkedős oldalt, a SugarDaddyForMe-t. Beszervezte saját sugar baby-jei közül Carla Aboniát, mint professzort.

Alan dékán és Carla professzor együtt tanítják meg a leendő diákoknak a sikeresség öt fontos elemét: szexualitás, megértés, nagylelkűség, vonzalom és reciprocitás. Mindezek mellett plasztikai sebészekkel, kapcsolati és pénzügyi tanácsadókkal kollaborálnak, hogy a nők jobban nézzenek ki, a férfiak pedig, hogy jobban tudják kezelni a kapcsolatokat.

Sokakanak nem tetszenek az ilyesfajta kapcsolatok Alam szerint, de szerinte nincs semmi kivetni való egy ilyen kapcsolatban, ahol egy gazdag férfi kényeztetheti álmai nőjét és a nő is nyújt valamit cserébe. Nem maga a közvetítés a probléma, hanem a kapcsolódó megbélyegzés ami ezt körülövezi.

Forrás

Részünkről rendben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük